Cum pot avea propriul site ?

Pentru a avea propria pagina web trebuiesc parcursi 3 pasi:
1) Numele de domeniu web – pentru asta trebuie sa inregistrati un nou nume de domeniu, daca nu aveti inca unul…Domeniile .RO le puteti inregistra la www.rotld.ro sau la alti reselleri. Vezi oferta HostMam.roa de inregistrare domenii! Deocamdata, domeniile .RO sunt inregistrate pe timp nelimitat, asta insemnand ca inregistrararea nu trebuie reinnoita in fiecare an. Acest lucru se intampla la domeniile .com, .net,.org, .info, .eu (care sunt si cele mai populare), unde inregistrarea domeniului trebuie updatata in fiecare an, altfel numele de domeniu se va pierde.
2) Un plan de gazduire web hosting – pentru inceput va recomand un planĀ shared hosting, plan care poate fi upgradat functie de nevoi: trafic, numar de vizitatori, numar de fisiere / baze de date, etc. Un cont de web hosting permite gazduirea site-ului, crearea de adrese email, baze de date, adaugarea de subdomenii sau domenii suplimentare, etc.
3) Continutul site-ului – este website-ul in sine si contine foldere, fisiere (text si poze) sau baze de date. Pentru a va crea propria pagina web puteti apela la o firma de web design sau va puteti crea singuri propriul site folosind template-uri (veziĀ www.templatemonster.com) sau un site builder. Un site contine 2 elemente importante: de design si de continut.
Toate cele 3 elemente sunt la fel de importante si pot contribui la succesul sau esecul unui website. In principiu ar trebui sa tineti cont ca:
– numele de domeniu trebuie sa fie scurt si relevant fata de topicul si continutul site-ului.
– web hosting-ul trebuie sa fie rapid, sigur si sa includa aplicatii instalate si backup date
– design-ul si continutul unui site trebuie sa fie atragator si bogat in informatii utile userilor.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews