Cum updatez nameservele la rotld.ro ?

Pentru a seta/updata nameservele unui site trebuiesc parcursi urmatorii pasi:
– in primul rand trebuie sa stiti nameserverele (DNS-urile) serverului unde va fi gazduit site-ul dvs. De obicei acestea sunt ceva de genul ns1.exemplu.ro, ns2.exemplu.ro si le puteti gasi in emailul de activare pentru contul de gaduire. Daca nu va descurcati, rugati compania de web hosting unde gazduiti pagina dvs web sa va specifice numele nameserverelor.
Exemplu: la hostmama.ro nameserverele sunt: ns11.hostmama.ro si ns12.hostmama.ro
– vizitati pagina www.rotld.ro, sectiunea Administrare Domenii / On-Line
– introduceti datele dvs de Login. Daca nu le stiti faceti click pe Resetare Parola
– odata logat in contul dvs Rotld, faceti click pe linkul Nameservers
– aici puteti completa campurile cu nameserverele dvs, unul pe fiecare linie. In cazul in care siteul dvs va fi gazduit la hostmama.ro, puteti completa prima line cu ns11.hostmama.ro si linia 2 cu ns12.hostmama.ro. Dupa completare faceti click pe Actualizare.
– ATENTIE! Procesul nu este inca finalizat. Dupa Actualizare vi se va solicita: “Pentru confirmarea operației accesați formularul și introduceți cheia de confirmare primită prin email”. Verificati adresa dvs email unde veti primi un cod de confirmare. Faceti click pe “formularul” si se va deschide o noua pagina in care trebuie sa introduceti Cheia de confirmare si sa Confirmati operatia. Dupa aceasta confirmare operatiunea de setare a nameserverelor este finalizata !

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews