Gazduire web ieftina

La Hostmama.ro veti descoperi cele mai convenabile oferte de gazduire web din Romania. Exista mai multe pachete de hosting, functie de nevoile si bugetul fiecarui client. Astfel, putem enumera cateva din cele mai populare servicii de gazduire web low cost:
– planurile de gazduire shared hosting: https://www.hostmama.ro/sharedhosting.php
– servere virtuale VPS/VDS  OpenVZ / Xen https://www.hostmama.ro/vpshosting.php
– soluti de gazduire web Cloud Hosting: https://www.hostmama.ro/cloudhosting.php
– oferte speciale de servere dedicate: https://www.hostmama.ro/dedicatedhosting.php
– colocare servere in propriul rack Hostmama din NX Data Center din Bucuresti
– servicii de instalare, configurare, optimizare, mentenanta administrare servere
– achizitionare si instalare certificate de securitate SSL Comodo si GeoTrust
– oferim clientilor servicii de consultanta SEO, promovare si marketing online
– sistemul de plati include plata prin: credit card, PayPal, SMS sau online (OP)
Va garantam cele mai bune servicii de gazduire web cu cel mai bun raport performante / pret din Romania. Oricare ar fi nevoile tale de web hosting Hostmama are solutia !

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 2 reviews
by Sandu on Web Hosting Blog
Placut surprins

Si eu, ca multi altii, am avut pana acum blogul gazduit la o firma de hosting din SUA (GoDaddy). Acum 10 ani, cand mi-am "construit" primul blog, nu aveam inceredere in firmele de web hosting din Romania. Timpul a trecut, blogul meu a "crescut" si am ajuns la un numar zilnic de 5000 de vizite. Tot mai des aveam probleme cu incarcarea greoaie a paginilor, mai ales in peak time. Atunci am relizat ca e momentul sa-mi mut contul de gazduire in Romania, acolo de unde vin 95% din vizitatorii site-ului meu. Acum 2 luni am facut o scurta cercetare de piata, cateva teste si am citit cateva recenzii. In final am optat pentru hostmama.ro. Poate nu a trecut prea mult timp, insa simt nevoia sa scriu acest comentariu, pentru ca sunt foarte placut surprins. daca stiam ma mutam de mult...Multumesc baieti, sunteti de toata isprava.
Cu respect
Sandu Oancea

by Andra Stoica on Web Hosting Blog
Sunt foarte multumita

Buna ziua,
Am mutat blogul meu acum 2 luni la hostmama.ro. Am plecat de la hostway, firma cu pretentii, dar cu un suport clienti care lasa foarte mult de dorit. Dupa 2 luni de "hostmama" sunt foarte impresionata. Acesta este si motivul pentru care scriu acum aceasta postare. Nu ma pricep la detalii tehnice, insa ori de cate ori am avut o problema, mi s-a acordat suportul de care aveam nevoie. Si asta cu foarte multe promptitudine si rabdare. Multumesc si vreau sa spun ca v-am recomandat ori de cate ori am avut ocazia.