Gazduire web cu domeniu gratuit

Hostmama.ro ofera inregistrarea gratuita a unui nume de domeniu atunci cand clientii achizitioneaza un plan de gazduire shared hosting Gold sau Platinum cu plata anuala.
Sistemul este unul foarte simplu:
1) clientul aplica pentru unul din pachetele de gazduire shared hosting Gold sau Platinum: https://www.hostmama.ro/sharedhosting.php, efectuand plata anuala a serviciilor de gazduire. Atentie, oferta este valabila doar pentru aceste planuri si la plata anuala !
2) vizitati apoi sectiunea de inregistrare a numelor de domenii com, net, org, info, eu sau biz: https://www.hostmama.ro/clienti/checkdomain/inregistrare-domenii/ si alegeti numele de domeniu web preferat care este disponibil, fara a efectua insa plata (inregistrarea numelui de domeniu este oferita gratuit de hostmama.ro).
Dupa ce noul nume de domeniu a fost inregistrat si serviciul de hosting actvat, puteti uploada fisierele site-ului dvs si acesta va fi live in cateva minute. Mult succes !

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 1 reviews
by Virgil Popa on Web Hosting Blog
Hosting cu domeniu gratis

Care sunt planurile de gazduire care includ inregistrarea gratuita a unui nume de domeniu web? In cat timp se face inregistrarea domeniului si se inregistreaza pe numele meu ?

1) Numele de domeniu se ofera gratuit (la cerere) pentru planurile de gazduire Gold si Platinum cu plata anuala (nu lunara)
2) Inregistrarea unui nume de domeniu web se face in maxim 1 ora
3) Inregistrarea domeniului de face direct pe numele userului.