Hosting cu domeniu gratuit

Daca iti doresti un domeniu web si un plan de hosting, Hostmama.ro iti ofera numele de domeniu gratuit atunci cand aplici pentru unul din pachetele de gazduire web special create. Principiul este foarte simplu: tu optezi pentru inregistrarea unui domeniu web si un plan de web hosting, iar noi iti oferim absolut gratis inregistrarea noului nume de domeniu. Domeniile nou inregistrate pot fi din urmatoarele TLD-uri: ro, com, net, org, info, eu si biz. De remarcat ca inregistrarea de domenii RO se face pe timp nelimitat, iar pentru celelate tipuri de domenii, reinnoirea trebuie facuta anual, altfel numele de domeniu se pierde. Mai multe informatii puteti gasi aici.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 2 reviews
by Emil Dima on Web Hosting Blog
Web hosting cu domeniu gratis

Intrebarea mea este daca oferiti si planuri de gazduire web cu domeniu ro inclus. Daca nu, pot inregistra la dvs un nume de domeniu RO?

Nu, din pacate nu oferim la nici un plan de gazduire inregistrarea unui domeniu ro gratis si asta din cauza pretului de inregistrare. Categoriile TLD de domenii oferite gratis pentru inregistrare sunt: com, net, org, info, eu si biz.

by Virgil Orosz on Web Hosting Blog
Gazduire web cu domeniu gratuit

As vrea sa stiu ce se intampla daca cumpar un plan de gazduire ce include un domeniu .com gratuit? Mi se ofera (pe langa planul de hosting), reinnoirea anuala a numelui de domeniu .com sau doar in primul an de contract ?

Buna ziua,
Domeniul COM este oferit gratuit atat timp cat prelungiti planul de gazduire. Cu alte cuvinte, noi vom prelungi in fiecare an inregistrarea domeniului .com pe toata perioada derularii contractului de web hosting pentru acest domeniu web.