Gazduire web cu domeniu gratuit

Hostmama.ro ofera inregistrarea gratuita a unui nume de domeniu atunci cand clientii achizitioneaza un plan de gazduire shared hosting Gold sau Platinum cu plata anuala.
Sistemul este unul foarte simplu:
1) clientul aplica pentru unul din pachetele de gazduire shared hosting Gold sau Platinum: https://www.hostmama.ro/sharedhosting.php, efectuand plata anuala a serviciilor de gazduire. Atentie, oferta este valabila doar pentru aceste planuri si la plata anuala !
2) vizitati apoi sectiunea de inregistrare a numelor de domenii com, net, org, info, eu sau biz: https://www.hostmama.ro/clienti/checkdomain/inregistrare-domenii/ si alegeti numele de domeniu web preferat care este disponibil, fara a efectua insa plata (inregistrarea numelui de domeniu este oferita gratuit de hostmama.ro).
Dupa ce noul nume de domeniu a fost inregistrat si serviciul de hosting actvat, puteti uploada fisierele site-ului dvs si acesta va fi live in cateva minute. Mult succes !

Hosting cu domeniu gratuit

Daca iti doresti un domeniu web si un plan de hosting, Hostmama.ro iti ofera numele de domeniu gratuit atunci cand aplici pentru unul din pachetele de gazduire web special create. Principiul este foarte simplu: tu optezi pentru inregistrarea unui domeniu web si un plan de web hosting, iar noi iti oferim absolut gratis inregistrarea noului nume de domeniu. Domeniile nou inregistrate pot fi din urmatoarele TLD-uri: ro, com, net, org, info, eu si biz. De remarcat ca inregistrarea de domenii RO se face pe timp nelimitat, iar pentru celelate tipuri de domenii, reinnoirea trebuie facuta anual, altfel numele de domeniu se pierde. Mai multe informatii puteti gasi aici.