Home  ›  cPanel  ›  Addon Domains  ›  Main Domain (Domeniu Principal) si Addon Domain (Domeniu Suplimentar)

Tags: , ,


Main Domain (Domeniu Principal) si Addon Domain (Domeniu Suplimentar)

Despre Main Domain si Addon Domains

Orice cont de gazduire are asociat un Domeniu Prinicipal (Main Domain). Asta inseamna ca ori de cate ori doriti sa aplicati pentru un plan de web hosting, vi se va solicita un nume de domeniu web. Acesta reprezinta Domeniul Prinicpal asociat contului de gazduire si nu poate fi schimbat. Daca planul de web hosting pentru care ati optat ofera si posibilitatea de a gazdui domenii secundare (Addon Domains), atunci acestea pot fi adaugate asa cum este descris in acest articol. Trebuie subliniat faptul ca in timp ce Domeniul Principal (Main Domain) nu poate fi schimbat/sters, domeniile secundare (Addon Domains) pot fi adaugate sau sterse oricand.

Continutul unui site care este Domeniul Principal (Main Domain) se uploadeaza in folderul public_html, care reprezinta root-ul contului de gazduire. Site-urile ce reprezinta Domeniile Secundare se upload-eaza in folderele cu acelasi nume, foldere ce au fost create automat in momentul adaugarii unui Addon Domain. Exemplu: site-ul cu numele domeniu.com, ce reprezinta un Domeniu Secundar (Addon Domain), va fi uploadat in folderul localizat in public_html / domeniu.com
Atentie! Nu toate conturile de gazduire accepta domenii suplimentare (altele decat domeniul principal – Main Domain. Cititi cu atentie oferta de gazduire si verificati daca planul preferat de dvs accepta domenii suplimentare (Addon Domains) si cate la numar.
Hostmama.ro ofera planuri de web hosting ce accepta pana la 10 domenii gazduite! Vezi oferta aici.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Nu exista evaluari inca)